Bennünk rejlik

2010. december 6., hétfő.


Gillian Laarson egy tizennyolc éves lány, aki árvaházban nőtt fel. Zavaros múltjáról nem is tud semmit mindaddig, amíg egyik este, London városának egyik sötét, eldugott utcájában meg nem támadja egy Felix nevű, vérszomjas vámpír, kinek mivoltáról mit sem sejt. Segítségére egy fiú siet, Adam, aki minden magyarázat nélkül a védelmébe veszi és megmenti. Olyan látott dolgoknak lesz tanúja, ami ember számára nem létezik. Majd a fiú magára hagyja a kérdéseivel. Ettől kezdve furcsa dolgok történnek vele, amelyre más is felfigyel.
Beiratkozik az Egyetemre, ahol tovább folytatódnak a megmagyarázhatatlan és a rá reális választ nem adható események, amelyekre csak egy szó az, ami mondható: mágia. Valamint tudomást szerez arról is, hogy szintén ennek az iskolának tagja Adam is. Ő és a barátai egy különös társaság, akikről csak halkan beszélnek. A vele történt dolgok, és régi barátnőjének elvesztése csak fokozza Gillian kétségbeesését és gyötrelmét az események felett, amikor megtudja, hogy Felix is itt van a közelében.
Még nincs vége… a vámpír és társai rá szomjaznak, a bosszú hajtja őket, ami a múltjával függ össze… csak Ők lehetnek a segítségére a vámpírok ellen és a vele történő események megmagyarázására. Akikről tudja, hogy valamilyen módon kötődik hozzájuk… Adam Marsen és a barátai, akik maguk is titkot rejtenek…
Szerző: Szatti
URL: www.bennunkrejlik.blogspot.com
Ajánlotta: Saját ajánlás

1 Hozzászólás:

jella írta...

Klassz a történet! =)

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |