Holdtól Hajnalig

2010. december 6., hétfő.

Vannak, akik szeretnek elbújni a világ elől, láthatatlanná válni és a sötétségben észrevétlenül elrejtőzni… és vannak, akik különlegességre vágynak. Arra, hogy mások legyenek, és különbözzenek mindenkitől. De egyvalami mégis hasonlóvá teszi őket… mindannyian vágynak valamire. Mindenki álmodozik valamiről, ami elérhetetlen és ami, talán csak a képzeletben létezik.

Van, aki a sikerről… arról, hogy minél többet elérjen az életben. Van, aki igaz barátságról és az őszinteségről. Van, aki kalandokkal teli életről és izgalmakról. Van, aki megértésre vágyik, és arra, hogy szeressék… van, aki az igaz szerelemről, és nem utolsó sorban van, aki a halhatatlanságról álmodozik.

„De vigyázz, mit kívánsz.”


Mert nem minden vágy beteljesülése jár örömmel és fájdalom nélkül.

Amanda és Shane is, akik megtapasztalták az igaz barátságot és a feltétel nélküli őszinteséget, a bizalmat a másik iránt… ők is valami másra vágynak, ami csak az övék és senki másé. Arra, hogy szerethessenek, és viszont szeressék őket. Az erdő sok mindent rejt, amiről eddig nem tudtak, és amiben nem hittek… ami eddig csak a képzeletükben létezett. A barátságuk vajon tényleg örök és igaz? Az őszinteség talán mégsem feltétlen? Semmi nem biztos… minden másnak tűnik és megváltozik. De csak addig, mielőtt eljön a hajnal...

Szerző: Szatti
URL: http://holdtolhajnalig.blogspot.com/
Ajánlotta: Csili

Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |