Marion

2010. december 6., hétfő.

Marion egész életében a magány ellen küzdött, valamiért ő mindig más volt mint a többi ember, és ezt nem csak ő érezte így. Aki tehette messzire elkerülte őt, hiába vonzotta a halandó szemeket különleges szépsége.Azonban egy estén végre megjelenik Marion életében egy vonzó idegen, aki különös módon nagyon hasonlít rá. Hamar rájön, hogy az ismeretlen hófehér bőre, és tökéletes külseje egy vámpírt takar. Álmaiban látogatja meg őt és végre, az életben is egymásra találnak.

Azonban nem marad sok idejük a vámpír lét tanulására és arra, hogy Marion megérthesse honnan is származik, és ki is ő valójában. Mert Sebastiant egy brutális támadás után elrabolják.

Marionnak be kell járnia az egész világot, legsötétebb és legveszélyesebb pontjait, meg kell ismerkednie és küzdenie vérfagyasztó lényeivel, a Föld, a Menny és a Pokol szülötteivel, hogy rátalálhasson társára.

A rengeteg sötét titok, és megpróbáltatás után vajon sikerül e elérnie a célját Marionnak? Úgy, hogy mindeközben megtarthassa a legfontosabbat, ami nélkül az öröklét sem ér semmit.

Azt az aprócska, néha jelentéktelennek tűnő dolgot, aminek fontosságára Sebastian mutatott rá.

Elvész Marion lelke, vagy valóban örök életet kapott?

Szerző: Jella Ashwin

URL: http://szarnyalas.blogspot.com/

Ajánlotta: Saját ajánlás

Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |