Árny és Fény - Július Hónap Története!

2011. augusztus 31., szerda.

Árny és Fény… Mikor nem minden az, aminek látszik!


Első online regényem remek szórakozást nyújthat az angyalok földre szállt rajongóinak, akik szeretik a korántsem egyszerű szereplőket, a barátságot és az őszinte szerelmet, mely képes felrúgni a Túlvilág kegyetlen szabályait, és megpuhítani az ifjú Gabriel szívét, aki köteles apja nyomdokába lépni. A rá váró jövő teljes fegyelmet kíván, hogy egyszer méltó legyen apja rangjára, és a bibliai Gabriel helyébe lépjen, mint az Úr legfőbb tanácsadója. Gabriel mégsem tudja elképzelni életét az apai örökség szerint. Vágyakozva figyeli az embereket, mígnem barátjának hála...megtanul érezni!

Vele ellentétben Carl, nem szab határt az érzelmeinek. Megszegi a legfőbb törvények egyikét, és egy démonba szeret bele, aki nem sokkal később egy leány gyermekkel ajándékozza meg. Az ifjú Gabriel szembeszáll apja parancsával, amikor az elpusztításukra küldi, és képtelen megölni a gyermeket. Felelősséget vállal érte, hogy nem engedi a gonosz kezére jutni.

Carolyn más...
Carolyn különleges. Carolyn más, mint a többiek!
Gyermekként egy barlangban hagyták. Szeme színét a hangulatai befolyásolják. A múltja számára örök rejtély, nem tudja honnan jött, és miért.
Nyolc éves koráig egy árvaházban élt, amíg az kigyulladt, és mindenki bennégett, kivéve Carolyn-t. Rajta nem fog a tűz. Visszafogott, csendes álcája mögött egy olyan szörny él, amellyel képtelen megbirkózni, és naponta attól retteg, hogy a szeretteinek fog ártani.

Egyetlen társa a titokban, Jay, aki elviselhetetlen, cinikus stílusával gyakran az őrületbe kergeti, mégsem képes tőle megválni. A kettejük köteléke képes túllépni Carolyn hibáin, és Jay olykor bunkó, kényes nyavalygásain.

Még fogalmuk sincs, hogy a szomszéd ház új lakója akár fenyegető is lehet a barátságukra. Hirem MeConel már csak azért is ellenszenves Carry számára, mert képes abban a házban élni, ahol megöltek valakit. Ránézve életre kelti a vámpír históriákat, melytől Jay a falra mászik! A különös alak viszont egyre inkább megcáfolja a róla alkotott képet, és miközben Carry közelébe férkőzik, hamarosan eléri, hogy a lány ne legyen másé, csak az övé! Gabriel kénytelen közbelépni.

Szerző: Niara Stanfire

UTL: http://nstanfire-lightnshadow.blogspot.com/

Ajánlotta: Saját ajánlás

Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |