A Vigyázók Szövetsége

2011. június 20., hétfő.

Ismered a görög istenek csodás tárgyairól szóló legendákat? Ki ne hallott volna már Zeusz villámairól, Pandora szelencéjéről, vagy Poszeidón háromágú szigonyáról?

Hinnéd, hogy ezeknek a tárgyaknak a legendájában legalább annyi a valóság, mint a kitaláció?

Sok közülük ma is létezik. Egy évezredek óta fennálló szövetség védelmezi őket, melynek tagjai csupa harcedzett férfiak, akik magukat Vigyázóknak nevezik. Életüket, és vérüket adják, ha kell, hogy megvédjék ezeket a varázserejű tárgyakat, amelyek mesés tettekre képesek egy igaz szívű ember kezében, de ha a gonosz tulajdonába kerülnek, rengeteg ártatlan halálát okozhatják, vagy akár a Föld pusztulását is.

Ezek a férfiak századokon keresztül őrzik a rájuk bízott ereklyéket. Nem ismerik a félelmet, csak a harc a társuk kortalan, magányos életük során. Az idő vasfoga nem fog rajtuk.

Ám ha eljön számukra az igaz szerelem, átlagos halandókká válnak, hogy hátralévő életüket együtt élhessék le a szeretett nővel. Fiaik közül kerülnek ki az új Vigyázók. Így örökítik a küldetést generációról, generációra.


Szerző: Rose Woods

URL: http://angyalidemonok.blogspot.com/p/vigyazok-szovetsege.html

Ajánlotta: Saját ajánlás

2 Hozzászólások:

Veréb Ani írta...

Olvastam, kikapcsolódásnak, szórakoztató irodalomnak pont jó volt. :) Köszi.

Veréb Ani írta...

Annak ajánlom, aki " egymással összetartó szupererős férfiaknak múlhatatlan szükségük van törékeny de szilárd jellemű nőkre" típusú történetsorozatra vágyik.

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |