Amit suttog a szél

2011. augusztus 22., hétfő.
Egy modern Csipkerózsika történet.

Az önbizalomról, amiből sokaknak több adatik, másoknak kevesebb, de attól még mindannyian ugyanolyan értékesek vagyunk.

A hercegi leszármazott, Frederic von Wittelsbach, éli léha, céltalan életét egy neves svájci egyetemen. Barátai rajonganak érte, a lányok epekednek minden pillantásáért, népszerű és sikeres. Emellett híres sportoló, lovával, Whisper of The Winddel sorra nyeri a neves díjugrató versenyeket.

Egy találkozás a visszahúzódó, csendes Annával azonban teljesen megváltoztatja az életét. A lány kedves mosolyával és csodaszép szemével meghódítja a fiú szívét, barátai mégis értetlenül néznek Frederic-re, hiszen Anna nem feltűnő szépség, rosszul öltözik, nem festi magát, többnyire trágyás gumicsizmában jár, mivel állatorvosnak készül.

Maga a lány sem hisz Frederic szerelmében. Sikerül-e a fiúnak bebizonyítania, hogy valóban őszintén érez a lány iránt. Egyáltalán... valóban így érez, vagy csak egy kis változatosságra vágyik?

Sorra halmozódnak a kétségek mindenkiben. Egy nap azonban szörnyű reggelre ébrednek. Frederic ellenségei akcióba lépnek.

Minden lány álma, hogy eljön majd érte a herceg, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Valakinek sikerül, valakinek nem. A remény örökre bennünk él.

És vannak olyanok is, akik megtalálják a herceget, csak nem látják, még akkor sem, amikor a szemük előtt van. Tanulj meg látni!

Mindenkinek van egy hercege.

Szerző: Balogh P. Hédi


Ajánlotta: Saját ajánlás

Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |