Külűr Krónikái - A Prototipus

2011. augusztus 2., kedd.

"A történetem egyesíti az Indiana Jones, Csillagok Háborúja, valamint megidézi a klasszikus űroperák hangulatát, egy jövőbeli idegen, de mégis western és kalóztörténetekből ismerős univerzumba helyezve.
Itt a hősök magukért élnek, mint a Vadnyugat pisztolyhősei, de a bolygók között űrhajókkal repkednek, szabadok, de a szabadságukért gyakran meg kell küzdeni.
Olyan hősök ők, akik nem tudják magukról, hogy hősök.
Azt teszik, amit jónak látnak...ha néha ez balul is üt ki."

Szerző: Kenneth Withaker
URL: www.prototype.blog.hu
Ajánlotta: Saját ajánlás


A szerző megjegyzése:

"Üdv.
A nevem Orosz István, a Kenneth Withaker a művésznevem
1988.augusztus 9-én jöttem a világra.
Egész gyerekkoromban érdekeltek a kalandos történeteket, főleg azok, amelyeket a csillagok között játszódnak. Az ezzel való ismertségem kezdetét a A Babilon 5 és a Tyrian nevű űrhajós videojáték jelentette.
Ez a kettő sarkalt arra, hogy megírjam első 16 oldalas tudományos-fantasztikus ""regényem"" a Csillagközi Háborút. De aztán felhagytam vele. Fontosabb volt a középiskola és a tanulás.
De egyszer negyedikben egy dögunalmas informatika órán eszembe jutott egy ötlet. És ezt hosszú gépelés követte, minek az eredménye az első előtti lépés című novella lett. Most az első nagy regényem az Outspace-t írom, amely egy 17 részes sorozat első része lesz."

Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |