Árny és Rózsa

2011. szeptember 30., péntek.

Az Árny és Rózsa Alsynián, egy saját alkotású fantasy világban játszódik.

Solriell Sheridan kéjkeltő, a legjobb a szakmájában. Mindene megvan, amire vágyott: függetlenség, ismertség, népszerűség, barátok. Az élete tökéletes… lehetne. Ám egy napon rá kell döbbennie, hogy valaki a vesztét akarja, méghozzá bármi áron. Egy váratlan éjszakai támadás azonban talán nem csupán rosszat tartogat számára. Egy titokzatos idegen siet a megmentésére…

Ízelítő
"− Mint mondtam, nem először találkoztam vele − kezdte a lyth. − Első alkalommal vendégként jelentkezett be hozzám. Mondanom sem kell, hogy álnéven. Fizetett, ahogy mindenki más, azután megjelent a megbeszélt időben. Nyilván tudják, mivel foglalkoztam, ezért nem kell részleteznem mi történt ezután.
Bár nem várt választ, Nesztha és Savion egyszerre jelezte, hogy folytathatja.
− Annyit azért el kell mondanom, hogy meglehetősen durván bánt velem. El is határoztam, hogy soha többé nem fogadom. Kiderült azonban, hogy ő sem tervez több látogatást, ugyanis az oldalamnak szorította a kését, és közölte, bármit teszek is, meg fog ölni. Befogta a számat, ezért nem tudtam sikítani. Különben sem hiszem, hogy bárki meghallotta volna. Túl jól szigeteltek a szobák − tette hozzá eltűnődve. − Sokat beszélt hozzám, látszott, hogy nem sieti el, minden pillanatot kiélvez a félelmemből.
− Elmondta, mi az indítéka? − vágott közbe Nesztha. − Amit mondott, abból úgy tűnik, nem ismerte ezelőtt.
− Igen, többek között erről is szó volt − válaszolta közönyösen Solriell, mintha nem is egy ellene elkövetett gyilkossági kísérletről beszélnének. − Nem volt indítéka, legalábbis a pénzen kívül nem. Bérgyilkos.
− Ki bérelte fel? − kérdezte Nesztha. Így már bonyolultabb volt az ügy. Nem elég tudniuk, ki a támadó, ismerniük kell azt is, aki a háttérből irányítja.
− Az apám − felelte hosszú szünet után Solriell."

Szerzők: Faye Forger és Victoria Crane

URL:  http://alsynia.blogspot.com/

Ajánlotta: Saját ajánlás

Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |