Sasha

2011. november 11., péntek.

Sasha Thorel tizenkilenc éves, Démon és Szirén egyszemélyben. No, nem egy különleges, túlvilági frigynek köszönhetően, csupán a munkája miatt. 

Táncos és énekes a Mámor nevű bárban, ahol Félszemű Claire figyel a neki dolgozó lányokra. És Claire megmaradt szemét nem kerüli el semmi. Aki kikezd a lányaival, azt a Félszemű gondjaiba veszi és abban nincs sok köszönet. 

Egy éjjel, az árnyékban mozgó férfi, aki egy hete kíséri figyelemmel, egy nyakláncot ajándékoz a lánynak, és Sasha sorsa ettől fogva megváltozik. Valami mozdul a sötétben, valaki lecsap, és Sasha a Homályban találja magát, de nem lelhet nyugalomra. 

Arron lételeme a fájdalom, a gyötrelem. Ez a „jutalma” anyja tettének. Váratlanul talál enyhet, de figyelmeztetést kap, hogy elveszíti, ha nem tesz ellene. Arron az Ítéletvégrehajtó. Munkája messze nem átlagos. A halálos bűnök démonait kell becserkésznie és visszazárnia őket Tartalos örvényébe. Átka az örök magány, de Nonát, a Sorsfonót és Decimát a Életsodrót megindítja Arron sorsa, így megkérik nővérüket Mortát, az Életfonálvágót, hogy egy általuk kiválasztott halandó nő – akit társul szánnak a Végrehajtónak – halálakor tegyen kivételt, és ne vágja el életének fonalát. Morta, szeretett nővérei kedvéért, hajlandó arra, amit egyetlen isten kérésére sem tett meg: gondoskodik arról, hogy a kiválasztott élete ne szakadjon meg. Az élők sorsának alakulásáért felelős Párkák létezésük kezdete óta először szegülnek szembe a Végzettel, ami fürge ujjaikat irányítja. Senki sem tudhatja, mi lesz ennek a következménye. 

Vajon mit hoz Sasha és Arron találkozása? Merre vezet az útjuk? Ki átkozta meg Arront, és vajon letesz-e a bosszújáról? És mi lesz Sasha sorsa? Elszökhet-e valaki a halál elől, vagy akármit tesz is, utoléri őt a vég?

Szerző:  LauraL Delarmée


Ajánlotta: Saját ajánlás

1 Hozzászólás:

LauraL írta...

Mostantól itt található: http://laural-sorai.blogspot.com/

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |