Szívek fantomja

2012. január 14., szombat.


„ Odasétáltam és megnyomtam a gombot. Pár másodperc múlva már nyílt is az ajtaja, de a várt üres térrel ellentétben egy fiatal férfi állt benne fess fekete ingben. Önkénytelenül is elmosolyodtam a látványtól. Zavarba hozott, hogy egy ilyen hibátlan fiatalemberrel kell utaznom. Megfordult a fejemben, hogy elmenekülök, de akkor csak bolondnak nézett volna, így piruló arccal beszálltam mellé.”
Hope

„Az ajtó kinyílt. És még milyen szerencse, hogy kinyílt: egy mélyvörös ruhában toporgó lány állt a liften kívül, aki kicsit zavart arccal mérte fel, hogy nem ő az egyetlen, aki ily késő órákon használatba veszi a magányos felvonót. Szerencsére hamar oldotta az egyre sötétedő hangulatot a rubinvörös ajkaival formált hihetetlenül bájos mosoly. Művész létemre, nem szoktam térdre rogyni az elképesztő szépség előtt, de most meg kell tennem.”
Dylan

Ők akkor még nem gondolták, hogy ez a kapcsolat felboríthatja az életüket. Hope egy egyszerű egyetemi hallgató volt – vagyis Dylan ezt gondolta -, Dylan pedig egy jelentéktelen színészpalánta – Hope bevallása szerint...
De ennek a liftnek varász ereje volt... Összekötötte őket egy meggondolatlan tett, a felvonó megpecsételte a jövőjüket. Onnantól mindkettejük élete megváltozott, véglegesen.

Néha kell egy kis varázslat, hogy észrevedd, a szerelem előtted van. Egy pár véletlen, vakvágány, és végül eljutsz arra a helyre, ahol addig csak álmaidban jártál. És most belekóstolhatsz ebbe az angyali mágiába.
Vár Hope és Dylan viharos szerelme…"


Szerző: Alexandra Black, Gabriella Fisher
URL:  www.p-o-t-h.blogspot.com
Ajánlotta: Saját ajánlás

Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |