Waiting for yesterday

2012. július 12., csütörtök.

Mayka egy olyan lány, aki más, mint a többiek. Tudja, mi ő valójában, ám mégsem. Nem úgy nevelte az édesanyja, hogy tisztában legyen ezzel…
Az édesapja elől menekülnek már több, mint tizenhét éve, mert meg akarja őket ölni. Miért? Az egy kész rejtély…
Mayka az egyik este elmegy szórakozni a barátaival, ám haza már nem megy… A szórakozóhely tulajdonosa még aznap este megerőszakolja a lányt, majd egy lepedőbe csavarva a parkban hagyja.
Mikor Mayka magához tér, nem hajlandó beszélni senkivel, kivéve egyetlen fiúval, aki teljesen idegen számára. A fiút Jace-nek hívják. Hamar megtalálja vele a közös hangot, míg másokkal nem beszél.
Miután végre meg mer szólalni más előtt is, hazaengedik, ám a lakás üres, az anyja eltűnt, így ezentúl Jace-nél fog lakni, akinek egyáltalán nem lenne ellenére, ha Mayka a barátnője lenne. Elcsattan köztük az első csók, viszont a lány még nem áll készen egy kapcsolatra, így a kérésére várnak még ezzel.
Az egyik este elmennek egy kínai étterembe vacsorázni, és ott Mayka megismeri Jace egyik régi barátját, Alec-et. A fiú idegen Mayka számára, ám mégis ismerősnek találja. De honnan? Honnan kéne ismernie?
Ezek után még rengeteg megválaszolatlan kérdés vár a lányra… Hol van az anyja? Miért érzi nagyon, de nagyon ismerősnek Alec-et? Miért bukkan fel az édesapja, akit eddigi életében még soha nem látott? Vajon tényleg meg akarja ölni?
Mindeközben egy családi titokra/szálra is fény derül, ami a későbbiekben még bonyodalmat okozhat.

Szerző: Tpr
URL: http://waiting-for-yesterday-bytpr.blogspot.hu/
Ajánlotta: Saját ajánlás

Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |