Egy párduc vére

2012. december 23., vasárnap.

Tiff, teljes nevén Tiffany Werren, 21 éves egyetemista élete egy átmulatott éjszaka után, gyilkossági szemtanúként egy pillanat alatt fenekestül felbolydul. Az áldozat tárcájában a nyomozók egy róla készült fényképet találnak, annak hátoldalán kezdetben értelmezhetetlen megjegyzéssel. A lánynak ideje sem marad ezzel foglalkozni, mert egy nap sem telik el, s már rögtön félelmetes, természetfeletti erővel bíró emberek erednek a nyomába.
Tiff egy ideje már ráébredt, hogy benne is van valami különleges, hiszen a nyomkövető ebekhez hasonlatosan a barátai, és ez esetben a gyilkos egyedi esszenciáját is megérzi, majd az idővel versenyt futva egyre több, eddig lappangó adottsága tör a felszínre, melyek az életben maradását hivatottak biztosítani.
Nem tudja, mit akarnak. Nem tudja, kiben bízhat.
A felfordulás közepette ráadásul váratlanul a nyakába szakad egy szemkápráztatóan gyönyörű férfi: Raazel sötét, izmos testének látványa azonnal megdobogtatja szívét. Elmondása alapján, ő a testőre, de vajon hihet-e neki? Vagy, ami a leghátborzongatóbb; képes-e nem hinni neki, mikor földöntúli fényben égő folyékony arany szemeit rászegezi, és tekintetével nem ereszti. Vére lángra lobban, ereit szétfeszíti a perzselő szenvedély, ajkai csókja után sóvárognak.
Miért üldözik? Ki akarja a halálát, és ki az, aki a saját céljaira akarja felhasználni? Engedhet-e a sötét igeden iránt táplált vágyainak?
Az útra, mely előtte áll, már többen is ráléptek. Van, aki szerelmet, és sírig tartó boldogságot talált, van, akinek ideje sem volt élni, mert az irigyei megfosztották a lehetőségtől. Vajon Tiffany útja hogyan fog végződni? És kinek az oldalán találja meg a helyét, melyet egy nő egész létezése során keres? Engedhet a szívének, vagy a kötelesség a szerelem útjába áll? Esetleg még azelőtt tragédia történik vele, hogy egyáltalán elgondolkodhatna ezen?
Az egyetlen, ami biztos, de amiről hősnönknek még halvány sejtelme sincsen, hogy ő egy különleges isteni vérvonal utolsó leszármazotta. De mire ezt ő is felfedezi, talán már késő lesz, és nem tudja betölteni a pozíciót, melyet sok-sok éve Cagn afrikai isten szánt leszármazottai számára. Végül minden a helyére kerül, és Tiff lesz a draer?

Nyisd ki a szemed, és lásd meg a valóságot!

Szerző: Dorothy Rein
URL: http://draer-bloodofapanther.blogspot.hu/
Ajánlotta: Saját ajánlás

2 Hozzászólások:

Névtelen írta...

Hm, érdekesen hangzik, beleolvasok.
Azért remélem, rám is szánsz időt, és meglátogatod a blogomat:
http://atrix-wry-vilaga.blogger.hu/

Free Facebook Likes írta...

Your article helped me to understand the topic well and I would love to share this to my friends. I also love to
Get Facebook Likes
Free Facebook Likes
Get Twitter Followers
Free Twitter Followers
Get YouTube Subscribers
Get Website Traffic
Get Google Plus Votes
Free Facebook Subscribers
Free Google Plus Votes
Thank you for this and all the best.

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |