0

Ajánlás beküldése

Ajánlás beküldése - Kritériumok és útmutató

 1. Az blogra ajánlás útján kerülnek föl az oldalak ismertetői.

 2. Ajánlhatod saját vagy kedvenc, az interneten folyamatosan íródó történetedet. Ha nem a saját történetedet ajánlod, mindenek előtt értesítsd a blogszerzőt, és csak akkor küld el az ajánlást, ha a szerző beleegyezik, hogy oldalát itt reklámozzuk!

 3. Küldhetsz be ajánlót befejezett regények esetén is, de félbehagyott (több, mint hat hónapja nem frissített) történet ajánlását nem áll módunkban elfogadni.
 4. Kizárólag EGYEDI web-, ill. blogregények ajánlásait fogadjuk el, ergo fanfiction-ismertetőt NE küldj be, mert nem kerül kifüggesztésre!

  A fanfic meghatározása (ilyet NEM kérünk):

  A fanfiction vagy fan fiction szó (ejtsd: ['fænfikʃn]) a magyar nyelvben is meghonosodott angol kifejezés. Szó szerint „rajongói irodalom”-nak lehetne fordítani. Használatos rá a ’fanfic’ rövidítés is. A fanfiction valamely rendkívül nagy népszerűségnek örvendő műalkotás rajongók általi „továbbírását” jelenti. Ezekben a művekben hol magát a történetet folytatják, hol csupán az eredeti történet szereplőit mozgatják, az eredeti cselekménytől adott esetben homlokegyenest eltérő történetvezetéssel.

 5. Paródiákra és szerepjátékos (Vampire, M.A.G.U.S., Shadow Run, stb.) környezetben futó storykra ez nem vonatkozik, azok jöhetnek!


 6. Amit az e-mailnek feltétlenül tartalmaznia kell: 

  - a történet címe

  - a szerző/szerzők neve

  - a weboldalra mutató link

  - a történet ismertetője

  - a történet műfaja (horror, fantasy, romantikus, stb.)

  - egy virtuális borító (a történethez hozzárendelt kép. Ha nem küldesz, akkor a blogod előnézeti képét csatolom az ajánláshoz.)

  - ha nem saját oldalt ajánlasz, az ajánló, azaz a Te neved

  - ha van letölthető verziód a történetből, és szeretnéd itt közzétenni

  Ezen felül bármit mellékelhetsz a mailbe, amit szeretnél, hogy megjelenjen az ajánlásban (képek a szereplőkről, ízelítő a történetből, néhány szó, esetleg kép magadról, stb.)


 7. Csatlakozz a rendszeres olvasók táborához, és tedd ki az oldaladra a Cacoethes Scribendire mutató hivatkozást (http://c-scribendi.blogspot.com), hogy mások is idetaláljanak, és fellendülhessen a forgalmunk, így Te is több látogatóra tehetsz szert.Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

 
Cacoethes Scribendi © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |